Energy Consultant

Boost je carrière, maak impact en creëer een duurzame industrie

De uitdaging

Als Energy Consultant combineer je zowel technische als sociale skills en voorzie jij onze klanten van advies op het gebied van energie. Hierbij word je direct verantwoordelijk voor het uitvoeren en opzetten van energie analyses bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van het analyseren van energiedata die verkregen zijn uit onze eigen sensoren. Je verwerkt de resultaten en adviseert de klant over welke besparingsmaatregelen zij kunnen doorvoeren. Door trainingen, in combinatie met jouw eigen kennis, wordt jij expert op het gebied van energie efficiëntie en draag jij bij aan het elimineren van industriële energieverspilling.

Je gaat onderdeel uitmaken van een team met ambitieuze groeiplannen en uitdagende projecten. Er zijn daarom veel mogelijkheden om mee te helpen aan de continue ontwikkeling van ons product: bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van de energiescan en het bedenken van nieuwe besparingen die wij onze klanten aanbieden. Er is veel ruimte voor je eigen input en creativiteit. Hierdoor ben je niet alleen bezig met het ontwikkelen van jezelf, maar draag je ook bij aan het toekomstige succes van Sensorfact.

Jij bent perfect voor deze baan, omdat jij…

  • Over WO werk- en denkniveau beschikt, in de richting van energie, techniek of socio-technisch domein
  • Klantgericht en adviesvaardig bent
  • Iemand bent die graag leert en initiatief neemt
  • Op de hoogte bent van ontwikkelingen van energiebesparing binnen de industrie
  • Minimaal 32 tot 40 uur beschikbaar bent
  • Over uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden beschikt (Duits of Italiaans is een grote pré)

Wat wij bieden

Onze klanten verdienen het beste, maar ons personeel ook! Naast een fulltime aanstelling met een competitief salaris, ontvang jij een laptop en mobiel van de zaak, 27 vakantiedagen en pensioen. Wij zijn een platte organisatie met een startup mentaliteit, waarbij je gerust een kop koffie of een borrel drinkt met jouw leidinggevende of de CEO. Daarnaast kom je terecht in een dynamische omgeving met een enthousiast team, waar samenwerking en positiviteit voorop staan. Tot slot zorgen wij voor de nodige ontspanning, door middel van lunches, borrels en andere activiteiten.

Over Sensorfact

Het is onze missie om industriële energieverspilling te elimineren. Wij doen dit door energiebesparing helder en transparant te maken. Daarom hebben wij een plug en play energiemanagement systeem ontwikkeld dat gebruik maakt van draadloze sensoren en een duidelijk online platform. Onze algoritmes analyseren de data en detecteren potentiële energiebesparingen. Op deze manier helpen wij onze klanten om 5-10% op hun energierekening te besparen.

Zie jij jezelf bij Sensorfact werken?

Solliciteer nu!

Verwacht jij goed te passen binnen deze rol bij Sensorfact? Dan komen wij graag met jou in contact. Verstuur jouw CV en motivatiebrief via het contactformulier. Onze HR afdeling neemt dan zo snel mogelijk contact me je op voor een (digitale) kop koffie!

Solliciteer

Wij nemen zo snel mogelijk
contact met je op

    check Ik ga akkoord met het Sensorfact privacybeleid.