Customer Support Representative

Streef jij naar de beste klantbeleving?

De uitdaging

Als Support Representative draag jij bij het aan het succes van Sensorfact door klanten te ondersteunen bij de installatie en gebruik van onze technologie. Klantgerichtheid, communicatieve vaardigheden en technische aanleg zijn daarom van groot belang. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van technische support. Denk hierbij voornamelijk aan hulp bij de installatie van apparatuur, configuratie van software en interpretatie van meetgegevens; maar ook aan het optimaliseren van onboarding processen en het ontwikkelen van tools om barrières voor klanten weg te nemen. Kortom, een functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Jouw werkzaamheden zullen concreet uit het volgende bestaan:

 • Eerste aanspreekpunt voor (technische) klantvragen
 • Analyseren en oplossen van (technische) klantvragen
 • Op afstand verlenen van ondersteuning bij installatie
 • Interne procesoptimalisatie
 • Mede ontwikkelen van tools om klant barrières weg te nemen

Wat jij meeneemt

 • WO werk- en denkniveau
 • Communicatief sterk en klantgericht
 • Het vermogen om technische klantvragen op te lossen
 • Een proactieve en zelfstandige houding
 • Uitstekende Nederlandse en Engelse communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met technische customer support (is een pre, geen vereiste)

Wat wij bieden

Een nul-uren aanstelling (minstens 3 dagen per week) tegen competitief salaris. Reiskosten worden vergoed waar nodig en verder bieden wij veel mogelijkheden voor werken op afstand. Sensorfact is een platte organisatie met een startup mentaliteit, waarbij je gerust een kop koffie of een borrel drinkt met jouw leidinggevende of de CEO. Daarnaast kom je terecht in een dynamische omgeving met een enthousiast team, waar samenwerking en positiviteit voorop staan. Tot slot zorgen wij voor de nodige ontspanning, door middel van lunches, borrels en andere activiteiten.

Over Sensorfact

Het is onze missie om industriële energieverspilling te elimineren. Wij doen dit door energiebesparing helder en transparant te maken. Daarom hebben wij een plug en play energiemanagement systeem ontwikkeld dat gebruik maakt van draadloze sensoren en een duidelijk online platform. Onze algoritmes analyseren de data en detecteren potentiële energiebesparingen. Op deze manier helpen wij onze klanten om 5-10% op hun energierekening te besparen.

Zie jij jezelf bij Sensorfact werken?

Solliciteer nu!

Verwacht jij goed te passen binnen deze rol bij Sensorfact? Dan komen wij graag met jou in contact. Verstuur jouw CV en motivatiebrief via het contactformulier. Onze HR afdeling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een (digitale) kop koffie!

Solliciteer

Wij nemen zo snel mogelijk
contact met je op

  check Ik ga akkoord met het Sensorfact privacybeleid.