Account Executive België

Maak impact en creëer een duurzame industrie in Gent.

Wij zijn op zoek naar een Account Executive België die het Sensorfact product verder uitbreidt binnen de regio Gent. Wij zijn een gepassioneerde, ambitieuze en ondernemende startup – en verwelkomen jou graag!

De uitdaging

Als Account Executive België ben jij het visitekaartje van Sensorfact binnen de regio Gent. Binnen deze regio ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van Sensorfact, waarbij jij een expert wordt in ons product en precies weet wat nieuwe klanten nodig hebben. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele sales proces, vanaf het eerste klantcontact, tot het uitwerken van voorstellen, tot het closen van de deal. Hierbij is het nodig om sterk te zijn in zowel telefonische als face2face verkoopgesprekken en weet jij door middel van jouw overtuigingskracht en enthousiasme de klant te overtuigen van het Sensorfact product. Concreet ben jij verantwoordelijk voor het volgende:

 • Actief nieuwe klanten detecteren, analyseren en prospecteren binnen regio Gent, met als einddoel het closen van de deal
 • Identificeren van nieuwe marktkansen binnen regio Gent
 • Proactief contact onderhouden met bestaande klanten en hen ontzorgen
 • Klantvoorstellen en binnenkomende leads uitwerken
 • Bewaken van je sales funnel en efficiënt werken vanuit ons CRM systeem
 • Meedenken en meewerken aan de optimalisering van het salesproces

Wat jij meeneemt

 • Minimaal HBO werk en denkniveau
 • Een enthousiast en energiek persoon met een hunters-mentaliteit
 • Minimaal 1,5 jaar succesvolle en aantoonbare ervaring in B2B sales
 • Ervaring met het werven van nieuwe klanten en closen van deals
 • Woonachtig in België
 • Affiniteit met SaaS is een pré

Wat wij bieden

Een fulltime aanstelling met een competitief salaris en een aantrekkelijke bonusregeling. Daarnaast krijg jij een laptop, mobiel en auto van de zaak, 27 vakantiedagen en pensioen. Wij zijn een platte organisatie met een startup mentaliteit, waarbij je gerust een kop koffie of een borrel drinkt met jouw leidinggevende of de CEO. Daarnaast kom je terecht in een dynamische omgeving met een enthousiast team, waar samenwerking en positiviteit voorop staan. Tot slot zorgen wij voor de nodige ontspanning, door middel van lunches, borrels en andere activiteiten.

Over Sensorfact

Het is onze missie om industriële energieverspilling te elimineren. Wij doen dit door energiebesparing helder en transparant te maken. Daarom hebben wij een plug en play energiemanagement systeem ontwikkeld dat gebruik maakt van draadloze sensoren en een duidelijk online platform. Onze algoritmes analyseren de data en detecteren potentiële energiebesparingen, waarbij klanten gemiddeld 5-10% van hun energierekening besparen.

Zie jij jezelf bij Sensorfact werken?

Solliciteer nu!

Verwacht jij goed te passen binnen deze rol bij Sensorfact? Dan komen wij graag met jou in contact. Verstuur jouw CV en motivatiebrief via het contactformulier. Onze HR afdeling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor een (digitale) kop koffie!

Solliciteer

Wij nemen zo snel mogelijk
contact met je op

  check Ik ga akkoord met het Sensorfact privacybeleid.