Get energised at Sensorfact

Sluit je aan bij onze missie om alle industriële energieverspilling te elimineren om op dagelijkse basis onze klantverwachtingen te overtreffen!

Ons verhaal

Sensorfact is eind 2016 opgericht en sindsdien gegroeid tot 300+ klanten actief in verschillende industrieën in 7+ landen. Wij hebben industrie specifieke kennis opgedaan in het identificeren van de belangrijkste besparingsmogelijkheden. Samen met onze partners, zijn we nu verder aan het uitbreiden in Europa.

Ons team

Het Sensorfact team vindt u in ons kantoor in Utrecht, Nederland. Ons team bestaat uit +40 collega’s met 7+ nationaliteiten met verschillende expertises zoals development, sales en energy consultancy

Waarom werken bij Sensorfact?

Duurzame impact

Wij hebben de drive om de wereld duurzamer te maken, door industriële energieverspilling te elimineren.

Fantastische collega's

Wij streven altijd naar het beste resultaat en halen energie uit samenwerken. We en waarderen authenticiteit en positiviteit.

Veel vrijheid

Wij sturen op output in plaats van input, je krijgt dan ook de vrijheid om je werk op jouw manier in te richten. Wil je een paar maanden remote werken? Geen probleem!

Groei met ons mee

Sensorfact groeit snel. Ondersteund door leer- en ontwikkelingsprogramma’s, groei je samen met ons mee.

Alle vacatures

Energy Consultant

Bekijk vacature

Junior Finance Professional

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Bekijk vacature

Werknemers over Sensorfact

Leendert Grob | Account Executive Belgium

“Werkzaam binnen Sales, ben ik onderdeel van een team dat als familie aanvoelt, dit geeft mij veel energie en zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. Sensorfact geeft de mogelijkheid om na te denken over de toekomst van de organisatie en houdt daarbij rekening met mijn mening”. 

Millitza Kroonenberg | Fullstack Developer

“Werken bij Sensorfact geeft mij enorm veel voldoending en motiveert mij. Dagelijks draag ik bij aan iets groters dan onze organisatie door de industrie duurzamer te maken, dit geeft mij veel voldoening”. 

Pieterjan Douma | Key Accounts Manager

“Binnen Sensorfact wordt er echt naar je geluisterd. Je krijgt de kans om betrokken te worden bij de projecten die je interessant vindt. Verder dragen de internationale sfeer en de activiteiten die buiten het werk om worden georganiseerd bij aan een plezierige werksfeer”. 

Kom in contact met het HR team

Vragen? Laat het ons weten.