Sensorfact lanceert nieuwe website om Europese expansie te ondersteunen

Het is zover; de nieuwe website van Sensorfact is na 2,5 maanden hard werken live! Vanwege onze uitbreiding binnen de Europese markt hebben wij besloten om ons domein naar sensorfact.eu te verhuizen. De website kan nog steeds bereikt worden via sensorfact.nl en sensorfact.it. Omdat de website meertalig is, kan je als gebruiker eenvoudig de taal wijzigen.

Onze huidige en toekomstige klanten kunnen relevante informatie over onze oplossingen op de energiemanagement pagina vinden. De sectie met klantverhalen laat zien hoe wij waarde creëeren voor onze klanten. Huidige klanten kunnen via de knop “inloggen” toegang krijgen tot de Sensorfact software. Verder is het mogelijk om via het supportcentrum antwoorden te vinden op veelgestelde vragen.

De nieuwe website heeft ook een blogsectie waarin wij het meest recente nieuws, inzichten en product updates publiceren. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Wij willen onze partner Elevate Digital graag willen bedanken voor het fantastische werk dat ze geleverd hebben bij het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website.

Heb je vragen, suggesties, feedback of opmerkingen? We stellen jouw feedback enorm op prijs! Mailen kan naar marketing@sensorfact.nl.

Geschreven door

Anne Gierveld

Marketing Manager